• Laminaat is een van de populairste vloersoorten in Nederland en dat is niet voor niks. Laminaat is slijtvast, eenvoudig te leggen en verkrijgbaar in talloze uitvoeringen. Levering vanuit eigen magazijn!

  Producten

  Laminaat

  Laminaat

  Laminaat is een van de populairste vloersoorten in Nederland en dat is niet voor niks. Laminaat is slijtvast, eenvoudig te leggen en verkrijgbaar in talloze uitvoeringen. Levering vanuit eigen magazijn!

  Producten

 • Parket of houten vloeren is een 100% natuurproduct. Dit product brengt sfeer, warmte en een huiselijke uitstraling aan ieder interieur. In onze showroom kunt u de omvangrijke collectie komen bekijken.

  Producten

  Parket

  Parket

  Parket of houten vloeren is een 100% natuurproduct. Dit product brengt sfeer, warmte en een huiselijke uitstraling aan ieder interieur. In onze showroom kunt u de omvangrijke collectie komen bekijken.

  Producten

 • De trend van het moment is een PVC vloer. PVC is één van de meest veelzijdige producten die op dit moment te verkrijgen is. De vloeren zijn duurzaam, isoleren goed en bovenal is een vloer van PVC makkelijk schoon te maken en dus erg hygiënisch.Modern of juist een natuurlijke uitstraling? PVC is in leverbaar in verschillende kwaliteiten en talloze dessins.

  Producten

  PVC

  PVC

  De trend van het moment is een PVC vloer. PVC is één van de meest veelzijdige producten die op dit moment te verkrijgen is. De vloeren zijn duurzaam, isoleren goed en bovenal is een vloer van PVC makkelijk schoon te maken en dus erg hygiënisch.Modern of juist een natuurlijke uitstraling? PVC is in leverbaar in verschillende kwaliteiten en talloze dessins.

  Producten

 • Vloerenpartner heeft een uitgebreid assortiment aan ondervloeren. Dit vanaf gewone ondervloeren tot TUF-gekeurde ondervloeren. Ook hebben we speciale lijmen om de vloer te kunnen verlijmen.

  Producten

  Ondervloeren

  Ondervloeren

  Vloerenpartner heeft een uitgebreid assortiment aan ondervloeren. Dit vanaf gewone ondervloeren tot TUF-gekeurde ondervloeren. Ook hebben we speciale lijmen om de vloer te kunnen verlijmen.

  Producten

 • Vloerenpartner: groothandel voor de professionele markt

 • Een mooie vloer kunt u als detaillist overal kopen, maar bij vloerenpartner krijgt u meer! De samenwerking met onze klanten gaat verder dan alleen het leveren van producten. Wij denken graag met u mee en met meer dan 15 jaar ervaring weten we waarover we praten. Een goede service en kwaliteit staan bij ons voorop.
   
  Naast het leveren van laminaat, parket en pvc kunnen wij u voorzien van de bijbehorende ondervloeren en randafwerking om een complete vloer te realiseren.
   
  Met ons mooie assortiment is er altijd wel een vloer die voldoet aan de wensen van uw klanten. Heeft u zelf geen showroom? Geen nood! Wij stellen graag onze showroom ter beschikking wanneer u met uw klanten een goede keuze wilt maken.
   
  Bel voor een afspraak (0416) 56 16 80
 • Breng eens een bezoek aan onze showroom. 

 • We zijn regelmatig op beurzen te vinden.