• Laminaat is een van de populairste vloersoorten in Nederland en dat is niet voor niks. Laminaat is slijtvast, eenvoudig te leggen en verkrijgbaar in talloze uitvoeringen. Levering vanuit eigen magazijn!

  Producten

  Laminaat

  Laminaat

  Laminaat is een van de populairste vloersoorten in Nederland en dat is niet voor niks. Laminaat is slijtvast, eenvoudig te leggen en verkrijgbaar in talloze uitvoeringen. Levering vanuit eigen magazijn!

  Producten

 • Parket of houten vloeren is een 100% natuurproduct. Dit product brengt sfeer, warmte en een huiselijke uitstraling aan ieder interieur. In onze showroom kunt u de omvangrijke collectie komen bekijken.

  Producten

  Parket

  Parket

  Parket of houten vloeren is een 100% natuurproduct. Dit product brengt sfeer, warmte en een huiselijke uitstraling aan ieder interieur. In onze showroom kunt u de omvangrijke collectie komen bekijken.

  Producten

 • De trend van het moment is een PVC vloer. PVC is één van de meest veelzijdige producten die op dit moment te verkrijgen is. De vloeren zijn duurzaam, isoleren goed en bovenal is een vloer van PVC makkelijk schoon te maken en dus erg hygiënisch.Modern of juist een natuurlijke uitstraling? PVC is in leverbaar in verschillende kwaliteiten en talloze dessins.

  Producten

  PVC

  PVC

  De trend van het moment is een PVC vloer. PVC is één van de meest veelzijdige producten die op dit moment te verkrijgen is. De vloeren zijn duurzaam, isoleren goed en bovenal is een vloer van PVC makkelijk schoon te maken en dus erg hygiënisch.Modern of juist een natuurlijke uitstraling? PVC is in leverbaar in verschillende kwaliteiten en talloze dessins.

  Producten

 • Vloerenpartner heeft een uitgebreid assortiment aan ondervloeren. Dit vanaf gewone ondervloeren tot TUF-gekeurde ondervloeren. Ook hebben we speciale lijmen om de vloer te kunnen verlijmen.

  Producten

  Ondervloeren

  Ondervloeren

  Vloerenpartner heeft een uitgebreid assortiment aan ondervloeren. Dit vanaf gewone ondervloeren tot TUF-gekeurde ondervloeren. Ook hebben we speciale lijmen om de vloer te kunnen verlijmen.

  Producten

 • Laminaat

  Laminaat is een van de populairste vloersoorten in Nederland en dat is niet voor niks. Laminaat is slijtvast, eenvoudig te leggen en verkrijgbaar in talloze uitvoeringen. Vloerenpartner levert laminaat in verschillende afmetingen, gebruiks klasses, garantiejaren en talloze decors. 

 • Parador creëert vloerwerelden die net zo verfijnd en individueel zijn als de mensen die erin wonen. Daarom bevat het Parador assortiment ook een grote waaier aan de meest uiteenlopende producten

  Het assortiment

  Parador

  Parador

  Parador creëert vloerwerelden die net zo verfijnd en individueel zijn als de mensen die erin wonen. Daarom bevat het Parador assortiment ook een grote waaier aan de meest uiteenlopende producten

  Het assortiment

 • Moderne en realistische decoren met een sfeervolle en natuurlijke uitstraling.

  Inspiration

  Inspiration

  Moderne en realistische decoren met een sfeervolle en natuurlijke uitstraling.

 • Als u op zoek bent naar een vloer met een prachtige uitstraling en van goede kwaliteit, dan is onze Milano XXL lijn vast iets voor u. De print is niet alleen realistisch, maar ook duidelijk voelbaar. De planken lijken hierdoor massief en zorgen voor een luxe uitstraling.

  Milano XXL

  Milano XXL

  Als u op zoek bent naar een vloer met een prachtige uitstraling en van goede kwaliteit, dan is onze Milano XXL lijn vast iets voor u. De print is niet alleen realistisch, maar ook duidelijk voelbaar. De planken lijken hierdoor massief en zorgen voor een luxe uitstraling.