• Laminaat is een van de populairste vloersoorten in Nederland en dat is niet voor niks. Laminaat is slijtvast, eenvoudig te leggen en verkrijgbaar in talloze uitvoeringen. Levering vanuit eigen magazijn!

  Producten

  Laminaat

  Laminaat

  Laminaat is een van de populairste vloersoorten in Nederland en dat is niet voor niks. Laminaat is slijtvast, eenvoudig te leggen en verkrijgbaar in talloze uitvoeringen. Levering vanuit eigen magazijn!

  Producten

 • Parket of houten vloeren is een 100% natuurproduct. Dit product brengt sfeer, warmte en een huiselijke uitstraling aan ieder interieur. In onze showroom kunt u de omvangrijke collectie komen bekijken.

  Producten

  Parket

  Parket

  Parket of houten vloeren is een 100% natuurproduct. Dit product brengt sfeer, warmte en een huiselijke uitstraling aan ieder interieur. In onze showroom kunt u de omvangrijke collectie komen bekijken.

  Producten

 • De trend van het moment is een PVC vloer. PVC is één van de meest veelzijdige producten die op dit moment te verkrijgen is. De vloeren zijn duurzaam, isoleren goed en bovenal is een vloer van PVC makkelijk schoon te maken en dus erg hygiënisch.Modern of juist een natuurlijke uitstraling? PVC is in leverbaar in verschillende kwaliteiten en talloze dessins.

  Producten

  PVC

  PVC

  De trend van het moment is een PVC vloer. PVC is één van de meest veelzijdige producten die op dit moment te verkrijgen is. De vloeren zijn duurzaam, isoleren goed en bovenal is een vloer van PVC makkelijk schoon te maken en dus erg hygiënisch.Modern of juist een natuurlijke uitstraling? PVC is in leverbaar in verschillende kwaliteiten en talloze dessins.

  Producten

 • Vloerenpartner heeft een uitgebreid assortiment aan ondervloeren. Dit vanaf gewone ondervloeren tot TUF-gekeurde ondervloeren. Ook hebben we speciale lijmen om de vloer te kunnen verlijmen.

  Producten

  Ondervloeren

  Ondervloeren

  Vloerenpartner heeft een uitgebreid assortiment aan ondervloeren. Dit vanaf gewone ondervloeren tot TUF-gekeurde ondervloeren. Ook hebben we speciale lijmen om de vloer te kunnen verlijmen.

  Producten

 • Kies voor kwaliteit met een hoogwaardige kunststofvloer. Parador vinylvloeren, ofwel PVC vloeren, onderscheiden zich door een functionele opbouw en een intelligente techniek. Zo garandeert ons gepatenteerd kliksysteem een eenvoudige plaatsing. Alle Parador vinylvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Onze gebruiksklassen tonen aan dat de vloeren ook goed geschikt zijn voor sterke belasting. Beslissend voor duurzaamheid zijn onze solide verbindingen, die maatvastheid en stabiliteit garanderen.

 • De productlijn Parador Basic biedt een veelvoud aan attractieve en tijdloze vinylvloeren die door de optiek overtuigen maar ook door veelzijdigheid en belastbaarheid.

  Producten

  Basic

  Basic

  De productlijn Parador Basic biedt een veelvoud aan attractieve en tijdloze vinylvloeren die door de optiek overtuigen maar ook door veelzijdigheid en belastbaarheid.

  Producten

 • Elegantie en rustgevend vindt u terug in de Classic-lijn van Parador. Met een enorme keus in klassieke en universele decors zijn deze vloeren de juiste keuze bij hoge eisen.

  Producten

  Classic

  Classic

  Elegantie en rustgevend vindt u terug in de Classic-lijn van Parador. Met een enorme keus in klassieke en universele decors zijn deze vloeren de juiste keuze bij hoge eisen.

  Producten

 • Met een breed spectrum richt onze Premiumlijn op veeleisende klanten, die waarde hechten aan een moderne vloer. Tevens verbinden de Trendtime vinylvloeren perfecte kwaliteit met een trendbewust aanbod en uitzonderlijke decors.

  Producten

  Trendtime

  Trendtime

  Met een breed spectrum richt onze Premiumlijn op veeleisende klanten, die waarde hechten aan een moderne vloer. Tevens verbinden de Trendtime vinylvloeren perfecte kwaliteit met een trendbewust aanbod en uitzonderlijke decors.

  Producten