• Laminaat is een van de populairste vloersoorten in Nederland en dat is niet voor niks. Laminaat is slijtvast, eenvoudig te leggen en verkrijgbaar in talloze uitvoeringen. Levering vanuit eigen magazijn!

  Producten

  Laminaat

  Laminaat

  Laminaat is een van de populairste vloersoorten in Nederland en dat is niet voor niks. Laminaat is slijtvast, eenvoudig te leggen en verkrijgbaar in talloze uitvoeringen. Levering vanuit eigen magazijn!

  Producten

 • Parket of houten vloeren is een 100% natuurproduct. Dit product brengt sfeer, warmte en een huiselijke uitstraling aan ieder interieur. In onze showroom kunt u de omvangrijke collectie komen bekijken.

  Producten

  Parket

  Parket

  Parket of houten vloeren is een 100% natuurproduct. Dit product brengt sfeer, warmte en een huiselijke uitstraling aan ieder interieur. In onze showroom kunt u de omvangrijke collectie komen bekijken.

  Producten

 • De trend van het moment is een PVC vloer. PVC is één van de meest veelzijdige producten die op dit moment te verkrijgen is. De vloeren zijn duurzaam, isoleren goed en bovenal is een vloer van PVC makkelijk schoon te maken en dus erg hygiënisch.Modern of juist een natuurlijke uitstraling? PVC is in leverbaar in verschillende kwaliteiten en talloze dessins.

  Producten

  PVC

  PVC

  De trend van het moment is een PVC vloer. PVC is één van de meest veelzijdige producten die op dit moment te verkrijgen is. De vloeren zijn duurzaam, isoleren goed en bovenal is een vloer van PVC makkelijk schoon te maken en dus erg hygiënisch.Modern of juist een natuurlijke uitstraling? PVC is in leverbaar in verschillende kwaliteiten en talloze dessins.

  Producten

 • Vloerenpartner heeft een uitgebreid assortiment aan ondervloeren. Dit vanaf gewone ondervloeren tot TUF-gekeurde ondervloeren. Ook hebben we speciale lijmen om de vloer te kunnen verlijmen.

  Producten

  Ondervloeren

  Ondervloeren

  Vloerenpartner heeft een uitgebreid assortiment aan ondervloeren. Dit vanaf gewone ondervloeren tot TUF-gekeurde ondervloeren. Ook hebben we speciale lijmen om de vloer te kunnen verlijmen.

  Producten

 • Parador laminaatvloeren onderscheiden zich door een functionele opbouw en een intelligente techniek. Zo garandeert het gepatendeerde kliksysteem een eenvoudige plaatsing, kantenimpregnering beschermt tegen vocht- en de slijtvaste deklaag uit melaminehars zorg voor een zeer hoge belastbaarheid. 

  Parador laminaatvloeren zijn emissie- en allergiearm en zorgen voor een aangenaam klimaat in de woning.

 • Basic de instap kwaliteit van Parador

  Basic vloeren

  Basic

  Basic

  Basic de instap kwaliteit van Parador

  Basic vloeren

 • Niveau en elegantie weerspiegelen zich in de klassieke en universeel bruikbare vloeren uit de Classic reeks.

  Classic vloeren

  Classic

  Classic

  Niveau en elegantie weerspiegelen zich in de klassieke en universeel bruikbare vloeren uit de Classic reeks.

  Classic vloeren

 • Trendtime eigentijds woondesign op het hoogste niveau

  Trendtime 6 vloeren

  Trendtime

  Trendtime

  Trendtime eigentijds woondesign op het hoogste niveau

  Trendtime 6 vloeren

 • Modular one

  Modular one